Tävling

Nu är det tävling på gång! Hoppas så många som möjligt vill vara med =)

För att vinna måste du:

Skriva vad en bra blogg ska innehålla.
Förklara och motivera varför just DU ska vinna =)



3st ansiktsmaskar (Hallon, Jordgubb och Granatäpple)
1 tvål MANGO (från The Body Shop)
1 "skrubboll" (från The Body Shop)

Avslutas 15 februari


Lycka Till!

XOXO ANDOU


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej, jag tycker ett exempel på en bra blogg är din :)

Men om jag ska förklara i text så tycker jag att den ska vara såhär:

En bra blogg ska vara personlig och helst inte helt som alla andras. Det ska märkas att det är en snäll person med båda fötterna på jorden som driver bloggen. Och modebloggar är ju väldigt personliga när de visar bilder på sina egna personliga stilar, om du förstår vad jag menar? Och jag tycker att man ska vara snäll mot sina läsare, bilder är inte helt fel det heller :)

2011-01-30 @ 17:15:36
Postat av: Dana

Hej !

jag är med, en bra blogg ska ha en bild i varje inlägg man ska skriva långa inlägg tipsa andra bloggar ge tips på mat t.ex eller skönhet , man ska vara sig själv och vara positiv i bloggen, man ska absolut inte härma någon annan man ska hitta en egen stil. Man ska lägga ut mycket bilder på sig själv (outfit). Jag skulle vela vinna för jag älskar skönhets produkter och för att jag aldrig vunnit ^^



PUSS.

2011-01-30 @ 17:30:55
URL: http://danamisaghi.blogg.se/
Postat av: melanie

tja!

jag tycker att en bra blogg ska innehålla allt från bilder till videosar smink,svar på frågor, skönhetstips,dagens sötisar ,dages outfit,du kan ha dagens fråga , fast inte så långa inlägg folk blir trötta och orkar inte läsa hela .jag skulle vilja vinna för att jag inte har haft tid att köpa saker och jag behöver verkligen det så ja ........:)

2011-01-30 @ 18:48:59
Postat av: Allie

Jag vill!!! <3

En bra blogg ska innehålla mkt bilder (gärna på sig själv) och minst ett inlägg per dag (förutom om man ABSOLUT inte kan)

olika bloggtips och bilder på lite kläder som går att köpa nu, kanske :/

Jag tycker att diin blogg innehåller allt som jag har sagt! <3 <3 <3

Och tävlingar då och då!

Bloggaren måste också svara på så många frågor som möjligt åt läsarna! :-)

2011-01-30 @ 19:00:34
URL: http://lifeofallie.blogg.se/
Postat av: Amel

hej!

jag tycker en bra blogg ska inehålla:mode.inget rockigt...

många inlägg med bilder.

inte så mycket att skriva,mer bilder:)

jag tror att det är det viktigaste jag tycker:)

puss & kram.

Hoppas hoppas jag kan vinna!

2011-01-30 @ 19:19:36
URL: http://fashionamel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!Jag tycker att i en bra blogg ska man ha många inlägg intressant och läsa och mycket bilder.Jag skulle vilja vinna för jag har aldrig vunnit någon sån här tävling och det skulle va så himla kul!

2011-01-30 @ 21:03:14
Postat av: Madeleine

heej!

en bra blogg ska innehålla allt du hr fått med i bloggen! älskar din blogg! ex bilder, mode, vardag mm

jag skulle vilja vinna för jag älskar tävlingar (har aldrig vunnit, heh) och prudukterna man kan vinna, så nu om man vinner skulle det vara superskoj! håller tummarna för mig.

:)Kraam! :)

2011-01-30 @ 21:44:39
URL: http://madeleinewinberg.devote.se
Postat av: Linnea

personligen tycker jag att en blogg ska ha mycket inlägg! bara bomba med dem! det blir liksom roligare då, vem orkar sitta och läsa jättelånga inlägg om vad som bara har hänt på en dag..? absolut någon gång ibland, men inte om vardagen då.. men sedan får det heller inte bli fööör mycket inlägg, så att en hel sida består av en dag... haha! ;) men man får väl köra som man känner! och det ska självklart finnas massa bilder! det är roligt med bilder på sina kompisar och sådant och inte bara bilder på en sjäälv, men en variation är bra! :) vad mer? jo vara sig själv och skriva vad man tycker och känner! det har du lyckats med! haha, ska inte fjäska nuu ;) men ja, typ något i den stilen!

och jag ska vinna för att jag älskar detta! haha, men jag vill absolut vinna och tycker det är kul att du har sånna här små tävlingar! det är precis lagom så att man orkar och såå! :)

tack och hej! :D

2011-01-30 @ 23:03:12
Postat av: Alice

Jag tycker att en bra blogg inte ska vara enformig och handla om samma saker hela tiden. Självklart är det viktigt att den har något speciellt och unikt som ingen annan har som den kan förmedla till läsarna. Liksom att varje blogg har sin personlighet, precis som vi människor. Sedan är ju bilder ett plus som piggar upp varje blogg.



Ha det så bra, kram Alice.

2011-01-30 @ 23:49:49
Postat av: Anonym

En bra blogg ska innehålla MODE, lite roligt fakta som gör att men vill läsa mer, och systemkamera bilder elr iallafall kamera bilder för bilderna blir SÅåÅÅ mycket bättre. Du kanske inte fattar nåt men ja ja , hehehe. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att läsa bloggar och skulle vilja ha allt det där !!!!!! Hoppas jag vinner , krammis Linnea

2011-01-31 @ 15:30:26
Postat av: S A R A

Hej sötis!! jag är jätte gärna med!=)

En bra blogg för mig ska innnehålla Mode, Sina tankar,Vad man har köpt,Mycket bilder och att det ska vara ärliga saker man skriver om! =)

Som din blogg!!!!

Och jag vill jätte gärna vinna för jag älskar att ha hemma spa och ha facemarsk på mig!!

KRAM



DU ÄR BEST!

2011-01-31 @ 17:20:48
URL: http://sarapiper.blogg.se/
Postat av: majo

Hej! Jag är gärna med :) Jag tycker att en bra blogg ska innehålla mycket bilder. En bild lättar alltid upp inläggen! Det ser tråkigt ut med bara text. Det är vad jag tycker! Jag skulle vilja vinna för att det är ett så fint pris, älskar facemasker. Dessutom behöver jag en ny skrubboll, eftersom jag har haft min gamla väääldigt länge.



Kram :)

2011-01-31 @ 17:51:05
URL: http://majthaiblabarspaj.blogg.se/
Postat av: vilma

Hej! jag är såklart med! en bra blogg ska innehålla mycket bilder och så lite text som möjligt för då är det roligare och läsa! jag tycker att jag ska vinna.. FÖR ATT JAG ALDRIG VINNER!!! och det skulle va en prefekt present till mamma!! ha det bra! kramar vilma



ps. jag tycker du är så söt

2011-01-31 @ 18:06:43
URL: http://vilmacecilia.blogg.se/
Postat av: Naoi

Jag tycker en bra blogg ska innehålla om något intressant! Det kan handla om ens eget liv eller en känd persons liv. Den kan handla om mode eller foto! Jag tycker att det mesta hänger på den som skriver bloggen. Den som skriver i bloggen måste fånga min uppmärksamhet för att jag ska tycka att den är bra, och du lyckas jätte bra med det för jag tycker din blogg är jätte bra :)



Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag aldrig vinner i någon sorts tävling! När jag tävlar i bloggar så är det alltid någon som har en bättre motivering en jag! I alla sporter är det alltid några som är bättre en mig och i skolan finns det alltid några som är en bättre en mig! Jag skulle för en gångs skull vilja känna mig som en vinnare, eftersom jag aldrig får det...

2011-01-31 @ 18:22:23
Postat av: Naomi

Jag tycker en bra blogg ska innehålla om något intressant! Det kan handla om ens eget liv eller en känd persons liv. Den kan handla om mode eller foto! Jag tycker att det mesta hänger på den som skriver bloggen. Den som skriver i bloggen måste fånga min uppmärksamhet för att jag ska tycka att den är bra, och du lyckas jätte bra med det för jag tycker din blogg är jätte bra :)



Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag aldrig vinner i någon sorts tävling! När jag tävlar i bloggar så är det alltid någon som har en bättre motivering en jag! I alla sporter är det alltid några som är bättre en mig och i skolan finns det alltid några som är en bättre en mig! Jag skulle för en gångs skull vilja känna mig som en vinnare, eftersom jag aldrig får det...

2011-01-31 @ 18:23:26
Postat av: Ajna

En bra blogg ska ha mycket bilder och den ska uppdateras flitigt, helst flera gånger om dagen! Jag tycker också den ska handla om något intressant som mode, foto eller någon sport man kanske håller på med. Jag gillar också när man är personlig i sin blogg och skriver sanna saker istället för att ljuga! Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag älskar att ta hand om min kropp med hemmaspan och förat det är ett så bra pris! Jag älskar ansiktsmasker eftersom det är väldigt avkopplande och din hud mår bra av det.Jag har aldrig vunnit något förrut så jag skulle bli världens gladaste tjej om jag vann! <3

2011-01-31 @ 19:15:16
URL: http://ajna.devote.se
Postat av: Stella

Hej :)

Jag tycker att i en bra blogg ska man vara sej själv och inte försöka vara någon annan! Typ som du! :) Jag ycker även att i nästan varje inlägg kanske man kan ha en bild också! :) Men just jag vill vinna för att jag brukar inte vinna, jag älskar bodyshop (och dej).

Jag vill verkligen vinna just dom här sakerna och det känns ju bättre om man får dom av dej!! <3 :)

Älskar din blogg, så ska en blogg vara! ;)

2011-01-31 @ 19:24:59
URL: http://stelladanielalouise.devote.se
Postat av: julia

Hej , jag tycker en bra blogg ska vara intressant och rolig.

Man ska bli glad av att läsa den, Den ska också vara personlig. Detta är inte ett måste men jag tycker att man ska uppdatera ofta och ha bilder till sina inlägg. Skulle bli jätteglad om jag vann :)

aja , fortsätt med din bra blogg!

2011-01-31 @ 19:51:32
Postat av: Jojo

Hej!

Jag tycker en bra blogg ska vara personlig. Det här kanske är lite ytligt, men jag tycker personligen att en fin design är ett stort plus.

Mycket bilder gör bloggen mycket mer instressant än en blogg utan bilder. Egentligen är väl själva blogglädjen viktigast.

Det finns ju väldigt många som bloggar bara "för att", men man märker så väl om bloggaren har passion för det eller inte. Det är väl det jag tykcer är viktigast :)

2011-01-31 @ 20:10:41
URL: http://bellacissy.blogg.se/
Postat av: Micaela

En bra blogg ska inehålla, mode, outfits och shopping! Och det är just det din blogg handlar om!:D Hade varit skit roligt att vinna det, ansiktsmasker är jag tyvärr beroende av och tvål och en sån skrubb är inte fel att vinna. Btw: Sluta aldrig att blogga!:D

2011-02-01 @ 15:59:51
URL: http://coolamicaela.blogg.se/
Postat av: Micaela

Innehålla*

2011-02-01 @ 16:00:15
URL: http://coolamicaela.blogg.se/
Postat av: bella

jag tycker att om det ska bli en bra blogg så ska man lägga mycket energi på inläggen och skriva om intressanta saker som killar/tjejer ditt liv och mode eller shoping.jag älskar bloggar som inte är så kända så jag ÄLSKAR din blogg har följt de länge nu!/puss puss bells

2011-02-01 @ 19:43:07
URL: http://ostermalmblogge.blogg.se/
Postat av: ellalilja

jag älskar att blogga , & det har jag gjort länge , jag läser mycket bloggar & gillar att ta inspiration från andra bloggar. så enligt mej sk en bra blogg innehålla massa bilder , att iallafall visa att man brinner för det man göra ( i detta tillfället att blogga då ) att man inte göra allt bra för läsarna utan att man ska kunna njuta utav det själv . & det ser man direkt i en blogg , eller jag gör. så jag tycker man ska visa att man vill göra , nothing can break me down .

min motivering till varför just jag ska vinna ; jag hade tänkt mej att ha en mysig tjej kväll med mina bästavänner & då skulle det vara jätte mysigt att ge alla en ansiktsmask var , så vi kunde kolla film &ha på ansiktsmask . mysigt pysigt :D

body shop sakerna , åh min kompis har en sån skrubboll & dom är så braaaaaaaaa. jag ville ha en direkt men .. ja ):

mango luktar så gott & jag älskar doften .

så ja , kanske vill jag ha sakerna för att unna mej själv någon gång? :)



hade toppen :D / ella

2011-02-02 @ 10:58:14
URL: http://ellaliljas.blogg.se/
Postat av: Julia.B

Jag tycker att en bra blogg ska innehålla videoinlägg, lagom många bilder, minst två inlägg per dag, tävlingar, dagens outfit och tillräckligt mycket text för att läsaren ska kunna lär känna bloggaren.



Kram Julia <3

2011-02-02 @ 16:58:11
Postat av: Antonia

Hej Andrea! Först vill jag bara säga att jag tycker din blogg är jätte bra och du verkar vara en grymt schysst tjej!

Jag tycker att en bra blogg ska uppdatera myckeet och den som bloggar ska vara sig själv och inte låtsas vara nån annan än i verkligheten, och så ska den tycka att det är kul att blogga! Jag tycker även det är roligt att kolla på videobloggar, bilder i varje inlägg, dagens outfit bilder också! Jag skulle gärna vilja vinna för jag har aldrig vunnit en tävling innan och detta vorre en chans att kunna göra det! Kraam :)

din blogg är jättebra, och du är en bra exempel av min beskrivning av en bra bloggare och blogg!

2011-02-02 @ 22:50:59
Postat av: Tiara<3

Min kommentar är borta!!!!!

2011-02-18 @ 19:11:22
Postat av: Tirre

Hej andou!

Vilka fina saker!

En bra blogg är en blogg som handlar om det man tycker om (man väljer själv om man tycker bloggen är intressant) för det är ju inte direkt roligt att läsa en blogg man inte tycker är intressant . En blogg är en sida som låter folk uttrycka sig, inte bara nån fånig sida utan det är nåt speciellt ,unikt som man skapar själv.'

Personlighet, kreativitet, inteligens är vad det handlar om.

Så det hänger på en själv vad man vill läsa om, men annars så älskar jag bloggar som har mycket bilder och uppdaterar ofta ;)



Motivering:Enkelhet, Rules!

Jag vill vinna för att jag tycker att det är helt underbart att få känna sig ren och fräch, att bara få känna känslan av en ansiktsmask!och att få chansen att tävla om det här kitet GRATIS är super kul!

jag hoppas verkligen att jag vinner för att det är inte alltid man får tid att ägna sånt här på sig själv!

Nu sitter jag hemma och håller tummarna Kram/Tirre



2011-02-18 @ 19:30:57
Postat av: Tirre

Vilka fina saker!

Jag tycker att en blogg är en sida som man väljer själv att läsa , man väljer själv vad man tycker är roligt, för det är ju inte direkt roligt att läsa en tråkig blogg.

En blogg är en sida som låter folk uttrycka sig inte bara en fånig sida utan den är mycket personlig.

Själv tycker jag att man ska uppdatera ofta och bilder är ju alltid kul,

inteligens,kreativitetpersonlighet är vad det handlar om..



Motivation.,jag vill vinna för att tänk bara att få njuta av att känna sig fräch, det är inte alltid man får det.En tvål,ansiktsmask och en scrub, HELT UNDERBART ,och att få tävla om det gratis är super kul, för det är inte alltid man får unna sig nåt sånt där!



Nu sitter jag här hemma och håller tummarna! ;)

det är en sn härlig känsla, underbart, fantastiskt

2011-02-19 @ 13:02:49
URL: http://tirre.tumblr.com
Postat av: Tirre

Jag skrev två gånger för jag trodde att min kommentar var borta men den första är orginalet, förlåt om det här gör så att jag har mindre chans att vinna men jah blev så orolig;(

2011-02-19 @ 13:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0